Singlerejser i Viborg

Singleture og singlerejser er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Viborg, giver vi også lidt tips!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Viborg? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Viborg og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Viborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Viborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Viborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Viborg *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Viborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Viborg? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne bestille singleferier hos de fleste rejsebureauer i Viborg og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at rejse, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Viborg? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første bliver du alle børnefamilierne og brudeparrene kvit. Derudover er det sjovt at se verden sammen med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, der er også flere rejsekategorier at vælge imellem: Der kan bades og dases på destinationer som Madagaskar. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Berlin, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Så vi vil næsten vædde med, at også du finder en singlerejse, der indfrier dine ønsker.

Søger du singlerejser i Viborg? Hvad du ikke må glemme!

Nu lyder det måske som om, singlerejser er den rene lykke, men vi skal også være fair og nævne de mindre gode sider: Hvis du tilhører det mindretal, som slet ikke har som formål at finde din bedre halvdel, vil du med garanti føle dig en smule udenfor. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du er så heldig eller uheldig at have tilmeldt dig. Risikoen er klart større på strandferier og charterrejser à la grisefest-typen! For stille piger - og drenge - kan det også være direkte ubehageligt at være midt i en stor gruppe mennesker uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have skiftet mening og alligevel være på partnerudkig under ferien, er det ikke sikkert, du kan overdøve de mere dominerende rejsefæller. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Vi opfordrer dig derfor til at tænke dig grundigt om m.h.t. hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Viborg? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Viborg burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Viborg. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Choco Ale øl på Crazy Daisy (Gravene 20), så hold øjenene åbne og kom i snak. Spørg dem målrettet om deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Litauen eller måske til Afrika? Skal der helst dyrkes yoga eller optimistjolle undervejs? Vurder ud fra oplysningerne, om I kunne skabe et godt rejsematch. Den følgende uge kan du gå videre til Dickens (Vesterbrogade 10) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du så kommer i LOOP Viborg (Falkevej 19) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Viborg? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!